Direktlänk till inlägg 7 januari 2013

Måndagen är snart över

Av Lisa Persson - 7 januari 2013 15:19

Jag har haft en trevlig helg med min vän Anna..

Lagt mig i tid hela helgen och läst och lyssnat på talband innan jag somnat,

Så härligt så.

Men känner i kroppen att jag börjar bli lite nervös nu inför provet så jag sov dåligt i natt och resulterade i rygg ont i dag.

Och veckans jobb började med flyttstäd..

Det gick bra men jag kände av ryggen i vissa lägen och nu är det kört..

Får nog drass med det nu om jag inte tar det lugnt..

Satt mig efter lunchen och sytt lite saker till jobbet men nu är det kaffe som gäller.

Jag hoppar hit och dit i tankarna nu.

Pratat med sköterskan på huntington avdelningen nyss och fick tips om att nu ska vi börja med för tjocknings medel i drickat till mamma. Hon har svårt att svälja ibland och svärt att få bort saliven i halsen..

Och vatten var inte bra att dricka då utan det ska vara kolsyratvatten..vilket bubblorna hinner gå ur innan hon har druckit upp det eller bara att öppna korken är svårt för henne.. Hon får dricka medans peronalen är där och ser på henne när hon äter..

Lilla mamma har även ramlat nu ett par gånger.. Balansen är inte som det ska nu längre..

Och sen säger jag som så att jag har pratat och frågat min mamma om jag får skriva om henne och sjukdommen och det får jag för henne. Hon vill att många ska veta hur sjukdommen är och vilken bra hjälp hon har av mig och min syster och alla goa hemsammariter som hjälper henne.. 

Hon ville även att jag skulle skriva att dom på Mitt i Milla är lika underbara.

Och jag kan bara hålla med..

Jag uppskattar jätte mycket det alla gör för min mamma ska ha det så bra hon bara kan..

Tack Tack till er som läser detta..

   Blommorna är till er..


LOVE LISA

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa Persson - 27 april 2015 19:25


   Hej. Jag gjorde min magsäcksförminskning oktober 2013 o har gått ner -58 KG.  Har stått still i 6 månader i vikten men kroppen förändrar sig hela tiden sen dess. Jag har mått så bra och ångrar inte att jag fick göra denna operation. Det so...

Av Lisa Persson - 25 april 2015 09:22


I  Hej o godmorgon på dig.  Är i Sandviken hos min älskling sen i onsdags. I dag åker vi förbi sommarstuga på väg hem till Vikarbyn.  Hoppas du får en härlig lörda.  Love Lisa      ...

Av Lisa Persson - 16 april 2015 07:42


Ja önskar dig en underbar dag i dag. Har varit med på #radiodalarna nu på morgonen.  Kommer att lägga upp det om en stund.  Hoppas du kommer att tycka det är intressant och att du också tar jägarexamen.      ...

Av Lisa Persson - 14 april 2015 10:32


 

Av Lisa Persson - 14 april 2015 10:27

Jag fick nyss en inbjudan att få vara med på torsdag morgon o få prata om vad jag vill i 5 minuter.  Har bestämt mig nu vad jag ska prata om.  Men det får ni lyssna på kl 06.20. ;-) ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se