Direktlänk till inlägg 24 april 2009
Spenatbakad laxfilé Det här behövs: 1 kg laxfilé med skinn 140 g färsk spenat 1 msk smör eller margarin 100 g färskost salt, peppar 25 g valnötter Ugn: 200° Gör så här: 1. Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper. Fräs spenaten hastigt i smör och rör i färskost. Salta och peppra. 2. Krydda laxen med salt och peppar och klicka på spenaten. Strö över valnötter och baka i ugn i 20 minuter. Smaklig måltid! Foto: OLOF ABRAHAMSSON
Jag fick nyss en inbjudan att få vara med på torsdag morgon o få prata om vad jag vill i 5 minuter. Har bestämt mig nu vad jag ska prata om. Men det får ni lyssna på kl 06.20. ;-) ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | ||||||
|