Alla inlägg under december 2008

Av Lisa Persson - 13 december 2008 08:44

Spådom online

Nu finns chans till en förbättrad ekonomi och stjärnorna anser dig vara lyckosam och även genom värdepapper kan du få fin utdelning. Det mesta av vad du företar dig ska nu kunna ge dig framgångslycka så visst är du en vinnare.


 

Var försiktig med vad du företar dig på kärlekens område. Här tror kortet att du har det bäst om du idkar mer av vila och inte jagar ut för att finna en ny kärlekens vän. Kungen är genomgående ett tecken på att vänner kan vara sura och inte finna sig ha tid med dig, så vila.


Mycket av vad du nu företar dig ska vara av bästa sort och stjärnorna tror att du kommer att röna framgång hos alla och envar. I affärer ska du vara stark och framgångsrik. Du kan även ha chans att få uppleva något som har med det övernaturliga att göra.

Av Lisa Persson - 12 december 2008 08:33


Denna film såg jag på tv för länge sedan och den kommer inte att

visas mera pga at ägande rätten om dennna vackra film.

Så titta på den här hos mig. Kram Lisa


http://www.youtube.com/watch?v=etrD_7dqvTM

Av Lisa Persson - 12 december 2008 07:14


Detta skulle väll vara häftigt. Men då dår jag göra om hela köket. Men varför inte då. Vi får se om tomten kommer med något av detta.

Men detta var bara ett litet tips.*LER*En rosa diskmaskin eller en rosa bakmaskin eller en rosa elvisp eller en rosa brödrost. Detta är rena 50 talet.Säg vad ni tycker använd fanatisn.

Av Lisa Persson - 11 december 2008 21:31

Skogen.....

Vi var på moffars ägor och fixa "en" gran till tjeje kvällarna vi hade tidigare. Jag skrev att jag skulle lägga ut dom korten men glömt detta.

Men nu har du dom här.*LER*

Gissa om vi hade kul jag och Marie Backlund denna dag.

Tur granen var så lite att ingen såg oss åka genom byn*ASGARV*

Av Lisa Persson - 11 december 2008 21:01

Vaknade i morsse och tog min fil i sängen med lite protein.

Sen kom Gerd och vi åkte till jobbet och där började vi med kaffe. Hon har varit i Indien och hade lite att berätta om resan och sen hade jag saker jag ville prata med henne om så klart. Vi har så kul ihop Gerd och jag. 

Sen satt jag och jobbade med att avsluta kurser och skriva inbetalnings kort.*skratt* tänk om hon visste att det var jag som skrev detta till henne.*Skratt* *vinkar glatt* 

Sen till lunchen åkte vi till Rättviks bowlings hall och åt halstrad lax.

Det var så gott så och jag älskar deras sallads bord.

Har även fått läsa om det som kommer ut i mars med mig och det var så bra så. När jag kom hem sen så åt jag en omellett med fetaost och rödlök och tomater och kokt brocolli till.

Senare blev jag så sugen på frukt och åt alldeles för många mandariner.

Vart så hungrig och jag vet att jag har ätit för lite i dag. Inte bra att göra det heller. Blev tvungen att äta 2 knäcke mackor för att stilla min hunger.

Får lov att skärpa till mig nu. Läste nyss en artikel om att vinegumm är gjort på fläsksvål. USCHA MIG säger jag.

Ja vi får nog i oss en massa skit om vi bara kollar upp det.

Sen har det snöat här så jag har varit ut och skottat nu medans det var lätt snö. 

Annars så får min underbara son hjälpa mig med det.

Ska lägga mig och läsa lite saker nu som jag ska hålla på med fram över.

Önskar dig en god natt och sov gott

kram Lisa


 


Av Lisa Persson - 11 december 2008 07:40

Ostfyllda aprikoser Det här behövs till ca 20 stycken: 20 aprikoser, mjuka Fyllning: 50 g grönmögelost, St Agur 2 dl Manchego spansk fårost, riven 2 msk crème fraiche 1/2 dl pekannötter, hackade salt, svartpeppar Dekoration: 20 pekannötter    Gör så här: 1. Lägg aprikoserna i en skål och täck dem med vatten. Låt dem ligga i minst 2 timmar. Häll av vattnet och låt aprikoserna rinna av i en sil. 2. Blanda samman grönmögelost med riven fårost, crème fraiche och pekannötter. Smaka av med salt och svartpeppar. 3. Öppna upp aprikoserna och fyll dem med ostfyllningen. Dekorera varje aprikos med en pekannöt. Servera till mousserande vin. Smaklig måltid!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards