Alla inlägg under december 2008

Av Lisa Persson - 13 december 2008 18:54

Varit ute och gått 2 gånger i dag i detta härliga väder vi har haft i dag.

Ja förra sommaren var gården full av cyklar och i sommars var det moppar och nu är det skotrar som gäller. Nästa sommar är det bilar på gården. Detta är Marcus kompisar. men ett stort plus dom varvakna och ute och åkte när klockan var 10 i morsse och det vet jag inte när det hände sist.

Här visar jag lite bilder i från vägen vi bor och sen i byn jag älskar att bo i.När jag var ute och gick så såg jag en nisse efter vägen som ni ser på kortet. Jag var även och hälsade på Lenas får. Det är en bild ut över siljan också. Visst bor jag fint?

Kram Lisa

Av Lisa Persson - 13 december 2008 13:10

Var hemma hos mina goda vänner Kicki och Kjell och vi såg på Idol och pratade gamla minnen.

Gud var åren har gått fort. Ska leta fram några roliga kort jag har på mig och kicki och medans vi pratade om gamla saker så kom vi på att det var 20-23 år sen visa saker hände. Herre gud så fort det gått. Svårt att förstå det men sen kollar man på barnen och dom är 16 år så inte konstigt att åren går*ler*.

Vi planerade lite inför ny året.Kommer med det lite längre fram så klart.

Har träffat på två personer i vecka som kommit fram till mig och bätt om ursäkt för dom lysnnat på mycket skit snack om mig under ett antal år.

En av dom sa att jag ber om ursäkt för jag lyssnat och inte sagt till personen i fråga men jag har nu själv dragit mig bort i från denna person.

Och någon har svårt att sluta prata skit om mig sen många många år tillbaka . Men det har väl blivit en sak som personen i fråga måste hålla i liv för att försöka klara sitt eget skinn. Men det är så kul för många har kommit fram under många år och berättar för mig vad som sägs om mig.

Men jag somnar då gott med alla ryckten i dag. Dom som pratar om mig har nog svårt att släppa mig ser jag det som. Mitt liv har då bara blivit bättre utan alla dom här gamla personerna jag tagit bort.

Jag är så glad att jag har gått Stahremetoden för att lära mig dom här bra sakerna jag kan i dag.

Hoppas mina gamla vänner går denna kurs också så får dom ett bättre liv  dom med. Önskar alla mina gamla vänner ett gott nytt år utan att behöva  pratat om mig.

 Kram Lisa

Av Lisa Persson - 13 december 2008 08:53

 I dag är det Lucia och jag har två som fyller år i dag.

Anna min frisör och min kompis kickans mamma Inger fyller år i dag.

Ett stort GRATTIS till er. Sen kan du lyssna på lucis låten omdu vill här ner nedan.

http://www.youtube.com/watch?v=JefsLyBIIc8&feature=related


Jag bjuder på en kopp glögg också i dag.

Kram Lisa

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards