Alla inlägg under november 2008

Av Lisa Persson - 6 november 2008 21:26

Håller på med frågor till Linda som hon ska ha med sig till Stockholm.

I morgon så far hon i väg på en foto tävling igen.

Härligt Bruden jag hejar på dig så klart och det vet jag många många andra  också gör*ler* Du är bäst hur än det går det vet du redan eller hur?!?!?

Och i morgon fixar jag lite andra roliga grejer till oss som vi delar med oss senare. HM vad kan det vara montro.

Vänta och se säger jag bara. Och nu har Mange äntligen kommit hem i från Tyskland(min syster son) Han har varit borta i 6 veckor och varit med Nadine och sen läst tyska i 4 veckor. Han har varit så duktig tycker jag. Jag är stålt över honom. Och i morgon åker min andra styster son till sin tjeje i Norge. Herre gud var min grabbar far runt efter sina brudar.Ler

Men båda har så mysiga tjejer tycker jag. Säger hej till er här på hem sidan vet att ni kollar in mig ibland. Hejsan brudar Amanda och Nadine.

kram till er och alla andra i från mig Lisa

Av Lisa Persson - 6 november 2008 16:54

Vaknade och kände bara lite av huvudvärken jag har haft nu i 3dagar.

Jätte jobbigt med huvudvärk tycker jag. Jag åkte ner tidigt i morsse och fick behandling för min axel. Den håller på att bli bättre men det tar nog tid endå känner jag men men. Det går åt rätt håll.

Sen har jag varit på Vuxenskolan hela dagen och haft det kanon med Gerd och Monica. Det blir mycket gjort där och jag träffade även en släkting där i dag vilket är kul också så klart. Fick en otoligt fint samtal i morsse av en som läst våran bok. Tack tack för dom fina orden och att du även kännde igen dig och kände att du också ville förbättra ditt liv.

Det är mening med boken också att man kan känna igen sig och sen göra sitt eget liv till något mycket bättre. Kan jag göra det så kan du med ta tag i livet. Sen hem och fixa lite innan morgon dagen. Ska i väg vid kl07.00 och äta frukost med en stort gäng tjejer. Kul kul tycker jag det ska bli. jag hoppas din dag varit bra också. Kram Lisa

Brudarna på bilderna är Gerd o Monica


Av Lisa Persson - 5 november 2008 20:59

Ja vi har varit i dag och träffat många härliga människor i Furudal.

Dom hade -2 grader kallt och snö. Jag och Linda var även till en bondgård innan och hälsade på lite djur*ler* Både med långa och korta ben.

lägger in lite kort på några. Neran för  ser ni dom.

Sen åkte vi vidare till många trevliga människor som bjudit in oss och vi fick berätta om våran resa vi gjort tillsammans jag och Linda.

Dom kommer fram och känner att vi inspirerar dom till att börja tänka "till". Att ge insperation är ju det vill dela med oss. Hoppas få se en del av er snart igen. Tack för att ni ville bjuda dit oss och vi fick berätta om våran resa.

Kram till er alla och sen till just dig. Kram Lisa

Av Lisa Persson - 5 november 2008 13:18

Detta är kort jag hittade i från förra året.Herre gud var jag har gått ner även där i från. Kul att se skillnaden själv också via bilder. Ska kolla upp vad jag vägde här för ett år sedan.

KOM IHÅG KAN JAG ÄNDRA MITT LIV SÅ KAN DU OCKSÅ DET.

Av Lisa Persson - 5 november 2008 08:06


Besök denna hem sida och titta runt där och se om ni känner igen något i från våran sida.

 

http://www.lisbethstahre.com/

Av Lisa Persson - 5 november 2008 07:56

Ja ni i dag har både jag och min son ont i huvudet.

Började för några dagar sen. Ringde i morsse och sjukanmälde Marcus och hon som tog imot samtalet sa att det var många som var sjuka nu i huvudvärk och influnsan hade kommit också. Å det är inte sant men jag vet det är som det brukar vara i nov/dec.

Men jag gick hit och satt mig medans jag satt på kaffe. Kan dela med mig till just dig i dag också om det passar så klart.Önskar er alla en härlig dag i dag.

I dag ska vi ut och träffa lite nytt och roligt folk jag och Linda. Det ska bli så kul så.Kram från lisa

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards