Alla inlägg under oktober 2008

Av Lisa Persson - 14 oktober 2008 09:01

God morgon mina vänner!

Jag har varit ute och gått 1 mil redan nu på morgonen. Det var halvmörkt när jag gick och under tiden jag gick så ser jag hur solen kommer upp ovanför Rättvik.. Så vackert så att se ut över siljan när man går. Tog några bilder så ni kan se. Sen blir det magdans i kväll så motion får jag så det räcker i dag.Hoppas ni också kommer ut på en härlig tur i detta härliga höst väder. Kram från mig / Lisa

Av Lisa Persson - 13 oktober 2008 12:49

I dag har jag varit och fått mina nålar i öroen och jag har varit ute och gått 1 mil nu. Ska äta lax med sallad till nu. Jätte hungrig är jag. Och gissa vad... Jag hade inte ont i kroppen när jag vaknade i morsse. Gud så glad jag blev när jag inget kände i min kropp för utom lite stel men inget ont. Så jag bestämde mig redan vid kl 06.00 i morsse att när jag kom hem skulle jag gå en mil ovh då är det bara att göra det. Han nyss messat med min Marcus och  han är ju ute på jakt men det händer inget i deras jaktlag ännu. Men dom sitter granne med ett Mora lag och där skjuter dom för fullt. Hoppas marcus får vara med och se lite djur i allafall.Sen har jag pratat med Lisbet Stahre i dag ang mässa i Älvsjö. Hon ska hjälpa oss lite där vilket vi är otroligt glada för. Lisbet är en härlig kvinna tycker jag.

Nu är det mat som gäller. Kram och ha en underbar dag i dag

Av Lisa Persson - 12 oktober 2008 21:12

Ja i dag har jag bara tränat och tagit hand om mig själv. I dag har jag gått 15km sen vila och åt en god lunch. Och medans jag var ute och gick pratade jag med min älsta vännina Marie, vi har även gått i samma klass hela tiden. Även mulle skolan*fniss* Vi har känt varandra sen vi var 5 år. Jag hoppas hon kan komma på vårat boksläpp men det beror på hur det går för hennes dotter på hopptävlingen då. Men klart jag vill att Carro ska vinna och då hinner inte Marie till boksläppet. *Snyfft*

Sen var jag och cyklade i 20 minuter innan jag tränade på gymnet i 45 min. Undra om jag tar mig ur sängen i morgon. Och jag ska upp 05.30 för Marcus ska följa med min pappa (Poffi) ut och jaga älg denna vecka. Men men jag har tränat bra i dag och solen har varit framme hela dagen i dag.SKÖNT

Hoppas dom får några härliga dagar i skogen nu med fin väder. 

Och jag är så nöjd och glad över min helg.

Kram och sov gott mina vänner.   PS: VI syns snart Birgitt


Av Lisa Persson - 11 oktober 2008 22:44

Ja inte kunde jag somna av i morse fast jag ville. Typiskt när det finns tid och jag var "marcus" fri. När Marcus kom hem så  hjälpte han mig att vända på potatislandet, simon hjälpte också till.

Sen bad jag Marcus ta kort på mig och mina hönor.*SKRATT* dom är så häftiga när vi kommer ut nu. Dom känner igen oss på långt håll. När jag kommer så springer "flyger" dom fram emot mig. Dom ser så häftiga ut. Marcus tog bilderna som ligger här på bloggen. Sen har jag klippt gräsmattan för sista gången för detta år. Marcus hjälpte mig att göra ordning den sen för vintern. Ställt in endel sommar möbler och burit in blommorna som jag ska övervintra. Sen gick jag ut och gick och fick ett bra samtal av enperson som ska fixa en bra sak för mig o Linda. Men kan tyvärr inte berätta ännu vad det är men det kommer så klart allt är klart. Sen gick jag ut och gick 7km och sen hem och åt mat. Lasse min "vännina" som och hälsade på. Vi gick ut och gick igen. Lasse du är min vännnnnnnnnn. Sen i kväll har jag suttit med att fixa inbjudningar till vårat boksläpp vi ska ha. nu ska jag lägga mig och hoppas jag kan sova i natt. kram och sov gott på er alla i från mig// Lisa

Av Lisa Persson - 11 oktober 2008 21:44

Ja igår Fredag så tog jag och rövade bort 5 människor hihi som jag ville överaska och ge tillbaka lite. Jag hade inte sagt vart vi skulle utan det fick bli en överaskning. Jag tog dom till bokförlaget i Stackmora och det fick bli en liten sitesajing. (dom som gör våran bok) Sen så blev det grillning i kåtan med korv och klaffs till ...mmmm gott gott. Å varmt var de där inne men skönt

Anna-karin, Christer, Johanna och Sara

Sen blev det att ett dopp i polen och njuta i det varma vattnet som hade ljuvlig musik i vattnet och ovanför ytan. Så vi basta och bada om vartannat och hade det bara gott och njöt. http://www.energica.se/Spacelebration.aspx.

Hihii visst ser det nästan ut som vi är utomlands jag och min sambo Sune. Sen bara det av till 2 stugor som vi skulle sova i ca 2 min från spa. Trötta som vi var efter badet så blev det massor av skratt i sängen och godis och saft. Sen så var det bara att sova.


Så skönt att få bara vara och umgås med människor som gör en så gott. Tack allihopa för att jag fick röva bort er. Och fortsätt att vara dom ni är.

I LOVE IT många kramar Eran Linda

Av Lisa Persson - 11 oktober 2008 08:10

Gäsp gäsp gäsp.

Ja nu är jag uppe i varv så jag kan inte sova. Ett tecken att jag ska ta det lugnt. Gick och la mig 01.30 och kunde inte somna fören 05.30 i morse och redan vaken. Så nu är det bara till att lyssna på kroppen. Han pratar högt med mig igen. Lyssna lyssna på mig säger den :0)

Så nu gör jag det. Ska göra frukost och sen lägga mig i sängen och äta den där och sen kanske jag kan somna om. Håll tummarna att jag kan göra det också.

Kram Lisa

Av Lisa Persson - 10 oktober 2008 16:45

Ja nu har jag hittat någon som inspirerar mig mycket.

Läste nu om Lillie Dahlberg 93 år som ville göra något på sin fritid när hon blev pensionär. Av en renslump blev det bordpingis- en satsning som gav resultat. 80 år gammal kunde Lillie nämligen titulera sig som världsmästare!!!!!  Vilken kvinna säger jag. Och hon spelar pingis med sin son på 74 år. VA! vad säger ni om det. Detta är en härlig kvinna.

Hoppas ni också finner insperation av denna krut kvinna. I dag har jag inte gjort mycket alls. Jag har haft ont i huvudet nästan hela dagen. Så denna helg ska jag bara vara. Har nyss gjort en kyckling gryta med mycket kantareller och andra god saker till. Hoppas att ni får en härlig fredags kväll med godmat och trevligt sällskap.Vill bara ge er en rolig historia innan jag loggar ut här i från.

 

En 60-årig affärsman hade förälskat sig i en underbar 20-åring.

-Tror du jag har en större chans med henne om  jag säger att jag bara är 50. frågade han en kollega . -vet hon om att du är en förmögen man?

-ja

- säg då hellre att du är 80 år.....

 

Skratt den var lite kul tyckte jag öven lite söt.

 

Kram lisa




 

Av Lisa Persson - 9 oktober 2008 21:33

I dag har jag och Linda varit uppe vid vårat bokförlag och gått igenom en massa saker. Så härligt att träffa dom nu när boken är klar och vi känner oss nöjda med den. Det är en så härlig stäming hos dom fast det är lite tungt för en del som jobbar där nu efter som bokförlaget har blivit uppköpta av ett större bokförlag.(kram till er alla) Men det blev bara bättre för mig och Linda så vi är ju glad för det. Sen så har vi Per och Monica Frisk kvar där som hjälp och stöd för oss. Vilket vi är tacksamma för så klart. Men vi tänker även på dom andra som jobbar där uppe. Tiden går så fort när vi är där. Vi fylls på med posetiv energi när vi är där. Sen var vi till Leksand på Korstäppan och höll ett föredrag. Å så kul det var. Vi brinner igång på engång. Och jag lär mig så mycket hur jag ska känna med min panik ångest. Sen var vi till våran fotograf och fixa med hemsidan han hjälper oss med. Tack snälla Stefan du är guld värd. Du är en klippa för oss två.

Ni ser snart att hem sidan är omgjord av honom. Nu hoppar jag i sängen och hoppas somna på två röda. Kram och tack Linda för en härligt dag.

Kram till er andra också.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

gästbok


Skapa flashcards