Alla inlägg under oktober 2008

Av Lisa Persson - 28 oktober 2008 14:07

Nu är den ute i i butiken hiihiih tidningen HÄLSA

Av Lisa Persson - 28 oktober 2008 13:59

 Lite bilder från Boksläppet den 25/10 -08 i Vikarbyns bysuga

Alla blommor och presenter


TACK ALLA SOM GJORDE DENNA DAG SÅ MINNES VÄRD

Mvh Linda och Lisa

Av Lisa Persson - 28 oktober 2008 07:34

God morgon mina vänner!

Ja nu har grabbarna höstlov. Jag har ju bara en son men han är nästan aldrig själv*ler* Så denna vecka blir det grabbar här utom på torsdag då ska dom vara hos en annan kompis. I går var jag på behandning med min axel.

Jag går två gånger i veckan och får laser. Det blir bara lite bättre men dettta tar kanske lite mer tid efter som jag gått så länge med det. Men det var inte frysen axel utan något helt annat. Kommer inte ihåg vad namnet var men en inflamation i axel,ryggen och nacken. Och efter som jag hade gått för länge så hade 3 muskler blivit mindre pga min värk och jag har spännt mig så under en längre tid. (bara 1,5 år Typiskt mig)Gillar inte att gå till doktorn eller tandläkaren. Det hänger med sen man var liten. Men nu när jag sitter här så ska jag försöka att boka en tid till tankläkaren. Hoppas ni som beställt boken snart har fått den. 

Jag väntar ett tag till innan vi börjar blogga om boken eller sättet vi har gjort det på. Men kolla gärna in på    http://www.lisbethstahre.com/

Och tack Cin för ditt inlägg i gästboken och lika så till Annica.

Det värmde i mitt hjärta när ni hade skrivit så fint.

Ska hoppa ner i sängen nu igen och ta frukost där och se på vakna med the woice. Sen väcka grabbarna till 10.00 *skratt* nä dom får sova längre men Marcus måste jag in och väcka pga att han måste ta sin insulin.

Kram till just dig och ha en skön dag i dag.

kram Lisa


Av Lisa Persson - 27 oktober 2008 09:20

Jag älskar dig Anna-karin. Klicka på länken nedan och läs

http://a-k.bloggagratis.se/

Av Lisa Persson - 26 oktober 2008 20:01

Jag är så enormt lycklig att alla runt mig som stöttar mig och vill mig och givet vis min älskade Lisa så väl. Med blöta tårar på min kind som bara rinner så skriver jag detta av bara farten. Första gången jag bloggar så här ärligt talat. Men jag vill bara förklara min inerliga kraft som ni alla ger mig. Jag lovar jag skall ge lycka tillbaka till er en vacker dag jag lovar.  Jag har knappt ord...........känslan ?????????? vet inte. men mycket känslor. Och alla ni som bara kommer fram och säger så fina ord och man känner att det är bara så äkta det ni säger är helt ofattbart att få uppleva. Alla ni där ute gör mig till en bättre mäniska för var dag som går. Jag kan inte sätta ord på allt...fast jag har skrivit en bok...asgarv snyfft.


TILLSAMMANS SKALL VI GE VARANDRA STYRKA SOM GÖR OSS MÄNSKLIGA. TACK FÖR ATT JAG HAR FÅTT BLI EN MÄNNISKA OCH BLI MÄNSKLIG


Älskar, Love, Kärlek, Glädje, Upprymdhet, Kraft, Power, Överväldigad, Skönt, Roligt, Skratt, Härligt, Extas, Rus i kroppen, Otroligt, Makalöst, Suveränt, Magnefikt, Skit bra, Bäst, Sjukt kul, Häftigt, Fattar knappt, Coolt, Posetivitet,


Ja lite ord om hur bra det kan vara.....kom gärna med flera ord

Lisa jag älskar dig för att du alltid är först....hihihih


Tidningen Hälsa ute nu i november. Jag på omslaget sjukt roligt

Omslag på Linda Nr 11 2008

Av Lisa Persson - 26 oktober 2008 19:09

Jag måste berätta i går när vi skulle upp på senen och tacka alla som var där så hade jag köpt Linda en stor gul blommbukett som jag skulle ge henne och med några väl valda ord till henne.

Men när jag skulle lämna över dom så kännde jag så mycket gråt i min hals att jag inte fick framm något av det jag ville säga.

Ja Linda det har snart gått 2 år sen vi möttes för första gången och herre gud så mycket det hänt i både ditt och mitt liv under dom här åren.

Du har upplevt mer än någon annan ang mig och mitt liv.

Jag har fått tagit del i ditt liv på samma sätt och det är jag glad för. Utan våran resa tillsamman så hade inte vårat liv blivit så här stort på 2 år. Och stort menar jag med att jobba oss igenom dårliga saker och skaffat oss en annolunda liv som gjort oss mycket gladare och självsäkrade.

Vi har fått jobba med våra känslor på ett sätt som läkt oss så härligt.

Och vi fick även skriva en bok tillsammans. Jag säger bara Tack Linda du är en härlig tjej. Vi har varit duktiga tillsammans

TACK TACK LINDA FÖR DOM HÄR 2 ÅREN. Vi har många år framför oss tillsammans också. Kram Lisa

Av Lisa Persson - 26 oktober 2008 14:26

Jag måste börja med att lämna ett stort tack till er som kom på boksläppet i går. Det värmde mycket i mitt hjärta ska ni veta. Tusen och tusen åter Tack. Vilka blommor och fina pressenter jag fick av er.Det var som jag skulle fyllt 40 år igen. Jag blir rörd bara av att tänka på er och dom fina orden ni gav mig i går kväll. Och ett stort tack även från Birgitt som åkte från Gävle för att var med "oss" båda. Birgit har varit granne med både mig och Linda fast på olika ställen. Birgitt vann fråge sporten vi hade om oss "båda". Hon fick 19 rätt av 20. Hon kunde inte fråga som var.. Vilket moppen hade Lisa som ung. Det var en svart suzuki*ler* Sen var det lindas sambo Sune som fick mäst poäng av killarna. Ett stort grattis till er båda igen.Och jag vill även tacka Marcus kompisar som hjälpte till att rätta frågorna, Simon ,Jimmy,Simon och Marcus så klart. Sen vill jag även tacka tjejerna i köket Johanna och AK, sen ett tack till Lindas mamma som hjälpte oss att sälja boken. Sen även Stefan Westlund som var med hela kvällen och fotade för oss. Så det kommer att komma upp bilder här på bloggen också som vi vill visa upp snart.

Sen ett stort tack till min vän i från Sundsvall som finns med i mitt liv och stöttar mig i alla lägen. Kram till dig Larså och jag uppskattar dig mycket ska du veta. Det var kul att du var med och dela denna stund med mig.

Nu ska jag sätta mig och dricka lite kaffe och titta på alla blommor jag fått av er.

Kram och ha det så gott mina vänner.... Kram Lisa

Av Lisa Persson - 25 oktober 2008 07:25

God mogron på er alla.

Jag har inte haft tid och ork att blogga  i går. Men nu är jag här en snabbis på morgonen. I dag ska vi har fest och det ska bli så kul. Men tror det blir lite jobbigt också med alla känslor och beröm. Har fått fina komentarer ang våran bok i från folk som hunnit läsa den.

Hoppas att även du hör av dig och talar om  för oss vad du tyckte om boken. Lisbeth Stahre gillade våran bok mycket och det var slut betyget för oss endå på ett vis.Det är ju hon som tagit fram detta tänk  som hjälp medel för att gå ner i vikt och sen tänka bättre tankar om oss själva. Ja tack tack igen säger jag till Lisbeth för hon har kommit in i mitt liv på ett så härligt och posetivt sätt. Kolla får ni ser på www.lisbethstahre.com  Hon hänvisar våran bok på sidan. Vi är så stolta så. I går var min Frissa hemma hos oss och klippte både mig och Marcus. Våran frissa har semester och håller på att ta körkort så hon var snäll i går och kom hem till oss och gjorde oss snygga i håret. Tack Tack för din hjälp i går Anna Karlsson. Det är Anna som fixade frisyrerna på mig och Linda till bokomslaget. Visst är bokomslaget snyggt? *ler* Ska bli kul att träffa alla i eftermiddag. 

Nu måste jag gå och äta frukost och ta mitt kaffe i sängen*skratt*

Sen börjar dagen för mig.

Önskar dig en härlig dag i dag.

Kram Lisa

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

gästbok


Skapa flashcards