Alla inlägg under september 2008

Av Lisa Persson - 3 september 2008 09:48

I dag känner jag inte för att kunna tänka i dom tankarna. Men kan man ge någon en andra chans om det är för stort, typ som miss handel. Skulle jag råka ut för det då JÄKLAR har personen i fråga satt sin sista potatis. Jag har legat och tänkt på min kompis nästan hela natten. Och det är synd att hon finns så långt i från mig också när det blev så hära. Men hon har kompisar som kan hjälpa henne på bästa sätt där hon bor också som tur är. Att man kan göra bort sig själv det gör inget och man kan få en andra chans att ordna upp det som hänt men att göra bort någon annan tycker inte jag man får en andra chans. Jag menar inte små saker nu men det är så svårt att sätta gränsen bara. Jag har haft en moster i Australien som blev misshandlad nästan varje dag i över 45 år innan hon dog av sviterna. Jag har aldrig träffat henne. Och hennes gubbe dog 1 år efter henne. Jag önskar att det hade varit tvärt om så hon hade haft ett år av lugn och ro. Även på hennes dödsbädd så nekade hon till att hennes man slog henne. Jag blir så arg att bara tänka på vad som händer med kvinnorna. Visst finns det män som blir slagna av sina kvinnor också.

En andra chans ang otohet absolut inte. Att kugga sig på prov eller missat en tid. Absolut en andra chans ska man ha då. Ja det var lite tankar jag hade just nu i min skalle.  Sänder en liten ängel som jag ska be hålla ett öga över just dig. Åter kommer senare i dag.  // kramLisa

Av Lisa Persson - 2 september 2008 19:40

Marcus är hemma i dag också. Fy vilken hosta han har haft i natt. Han vaknade med tränings värk i magen när han vaknade i morse pga allt han hostade i natt. Lilla gubben min. I dag var jag på vuxenskolan och jobbade. Det är så kul och mycket att göra nu när det statar så mycket kurser på hösten. Jag har jobbat på en vuxen skola tidigare i mitt liv.I våras gick jag 5 gånger på magdans.GUD SÅ KUL DET VAR. Nu ska jag gå 10 gånger till i höst. Längtar tills det startar. Och vi är många som är med denna gång. Kan säga att det och kickboxningen jag också har varit med på är det roligaste jag har gjort inom sport eller att röra sig. Rekomenderar det så små som stora ,smala som större och unga som gammla. Varit upp till min mamma i dag och fikat med henne och hämtat min tvätt hon tvättat åt mig. (min tvätt maskin har ju gått sönder och ingen ny ännu) Fick höra att antikrundan var i  mora i dag. Ler  Undar om det var något gammal och fint. Jag tycker om att se det programet på tv. Min kompis Gerd har varit där i dag med något som skulle värderas. Hoppas hon kom med i programmet. Det skulle vara kul så klart.

Jag har spelat lite i dag på mitt nya instrument..*Ler* Jag har kul fast jag sitter själv och spelar och sjunger. Tur ni inte hör mig göra detta.

Min en kompis ringde nu när jag satt här och skrev och berättade att hon blivit misshandlad av sin kille och att han sitter inne nu. Jag är så arg och ledsen för hennes skull. Detta är första gången jag är med om detta med mina vänner. Fy fan jag blir galen på folk som slås. Orkar inte skriva mera om detta nu. Kram och sov gott



Av Lisa Persson - 1 september 2008 21:21

Ja i dag har Marcus varit hemma pga hosta och ont i halsen. Han får ju mycket högre blodsocker värde när han har en infektion i kroppen. Men han har sovit mycket i dag i allafall. Själv har jag suttit och ringt runt i timmar. Lämnat besked till folk som ska gå våran kurs. Och det är så trevligt att ringa dom för alla väntar så för att börja på kursen. Jag blir så glad att prata med dom. Jag har fått fin kontakt med dom nu. Och alla är så på G. Sen i dag så skulle jag spela på min Ukulel, då gick det inte för jag hade så långa naglar*snyfft* Jag fick ta saxen och klippa ner dom  till min förtvivlan. Men ska jag lära mig så måste jag göra den förändringen.Sen har jag gjort plommon marmelad jag ska ge bort i morgon till några vänner. Den blev mycket god i alla fall. Har gått 7km i dag med stavarna. Jag har så ont i mina armar hela tiden. Jag har haft det tilloch från nu i 1,5 år så det är dags att ringa och beställa tid hos doktorn. Jag går jämt för länge innan jag går till doktorn så jag får skäll där. Så jag väntar det även denna gång.

Ska sätta mig vid brasan nu och drick kvälls te med Marcus. 

Önskar er en god natt och sov gott..//kram Lisa

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards