Alla inlägg under september 2008

Av Lisa Persson - 19 september 2008 10:26

Jag är nr 9 från höger


Oj och hej allihopa. Förlåt för att jag dröjt lite med info men nu så. Jag var inte pland dom 2 första som var dom placeringarna som var. Men lika glad är jag för de. Jag fick vara med i Finalen och ge järnet fniss*

Jag åkte ner dagen före för att vi skulle prova kläder. Lite aftonkläder, bikini pälsar, coctail kläder som vi skulle h till visningen. Oj vilka kläder jag skulle ha, bara som en päls för 41.000 kr (se bild nedan) Det var bara att gå till affär till affär och prova ut kläderna så det skulle passa. Onsdagen var lika dan innan båten skulle gå.

Amoress kläder. Innan jag blev fixad i håret

Klädes butiks namnen var Amoress (päls), La Pearl (bikini) Twink (Aftonkläning) Karen Millen (cocktailkläder) Wrangler(jeans).Alla tjejerna var super bra. Kul att träffa vissa av tjejerna igen efter som man har träffat vissa av dom tidigare i tävlingen. Vi var 14 st som skulle tävla. Det blev smink och fixa håret av (make up studion) Ann Hansen Make up studion


sen äta middags buffe och en dusch. Och sen tävlingen. Ett tv team var där och massa fotografer. Vet ej när det skall sändas. Hektiska dagar men otroligt roligt och intressant.

Givetvis blev det efterfest som man var i säng runt 5 på morgonen. Kul Kul.........hihihi.....Under denna resa har jag knutit fina kontakter med många fina människor. Fr Skellefteå, VINNAREN Fr Falun och jag Fr Rättvik


Att stå på scenen är AS roligt att vara på. Och sen att få vara En av alla 14 tjejer i hela Svergie som har tävlat under sommaren är bara en sån ära och en sån häftig känsla att just JAG får. Men även att dom vill ha mig som jag är ,men även som person. För tävlingen handlar inte bara om att vara fin utan även personlig utstrålning.


MÅSTE ÄVEN TACKA

Alla sms, mail och telefonsamtal och skriverier som jag fått hysteriskt mycket under dessa dagar. Har inte hunnit svara på allt men hoppas att ingen tagit illa upp. Jag har inte haft tid och det blev  bara så mycket. Därför ger jag ett VARMT TACK till alla som stöttat mig och givit mig alla glädje inför och under denna tävling. Jag vet inte hur men jag är så glad att NI finns alla runt mig och alla som inte känner mig där ute men endå gett mig stöd och uppskattning. Sara, ja och Anna-Karin 2 av 5 som var med på båten och stötta mig hemmifrån


Jag känner en enorm glädje inombords som jag lovar att jag skall förvalta väl fram över.
Och jag kommmer att fortsätta med allt jag håller på med.

Detta var inte sista gången...................


Love love love......LINDA





Av Lisa Persson - 19 september 2008 06:49

God morgon till er alla glada som är uppe och hoppar.

Nu är Linda hemma så hon kommer att skriva om toppmodell of the world under dagen. Man blir ju lite avis ska ni veta. Ja nu är det Fredag igen och helg. Jag ska ner till rättvik nu på morgonen och fixa lite inför helgen. Det blir god mat och dryck i  helgen. Sen kommer Linda till mig på eftermiddagen och vi ska gå igenom kursen som börjar på måndag. KUL KUL säger jag.

Nu ska jag in och duscha och i väg så ha det en bra dag i dag.

Så hära känner jag mig i dag...KRAM LISA

Av Lisa Persson - 18 september 2008 14:04

Har fått höra att Linda inte vann vilket var synd. Hon får berätta sen hur det gick för henne men jag höll tummarna för henne i går.

Är trött i dag pga natten men haft en skön dag med min son och alla djur*ler*

Ska till anna och hälsa på snart. Kram Lisa

Av Lisa Persson - 18 september 2008 07:03

Good morning!

Linda har inte hört av sig varken till mig eller Sune ännu så vi får se vad som händer i dag. Sune kom redan klockan 06.00 med Morgon. Jag och Marcus har varit upp halva natten i natt för han var så hög i natt i blodsockret i natt..det var så högt som 26,8. och man ska ligga på 4-6,1. Han kanske 'är på väg att bli sjuk igen eller så tog han insulitet på samma ställe. Ja inte kul när det blir så hära. Han mår inte bra och han kommer att vara trött hela dagen i dag. Vi får se om det blir skolan i dag. Kan tänka mig att han inte orkar. Det var jätte länge sedan han var så hära hög i allafall.

Själv ska jag ner till Rättvik snart. Vi väntar med spänning på Linda.

KramLisa

Av Lisa Persson - 17 september 2008 22:13

Jag har spelat kort i kväll med Mange och Nadine.

Jag vann så klart*LER*

Väntar på att linda ska höra av sig men hon har nog fullt upp just nu.

Så jag går och ser på tv nu och väntar på henne.*ler*

Kram och sov gott till er alla. // Lisa

Av Lisa Persson - 17 september 2008 16:09

Ja i dag har jag träffat mina vänner Lena och Kickan och Kickans son Johan.

Vi åkte till Lena och hennes får som ni ser här på bild.*skratt* det handlar om mycker djur när jag skriver nu..ler Vi grillade korv och drack kaffe ute. Vi har så mysigt så när vi träffas. Har varit ute och gått 7km i dag också. Det är så gott att få äta mat igen. I dag fick jag se hur boken ska se ut också en gång för alla. Den är så snygg så. Varit till Solveigs Anna i dag och fixat lite för en fotografering nästa veck. Det ska bli så kul så. SKa göra mat till min son nu så vi hörs igen under kvällen. Linda ringer mig sen och berättar hur det går så jag kan skriva om det.

Håll tummarna och tårna nu. Kram från mig // Lisa

Av Lisa Persson - 17 september 2008 13:33

Här ska ni läsa om Linda i dag.

http://www.dt.se/nyheter/rattvik/article352000.ece

Hon är i Stockholm nu och har det så trevligt med alla människor. Alla är så snälla och så trevliga på alla sätt och vis.

Det har varit mycket att pröva kläder och springa runt i olika butiker. Men detta gillar ju Linda så detta passar henne utmärkt. Hon lämnar Stockholm kl 18.00 och alla "snyggisar" åker ut på havet och har det så trevligt. Sen vill Linda även tacka för alla trevliga inlägg och brev och mess i dag från er alla. Så kul att ni tänker på henne på ett eller annat vis. Tänk att få vara med om denna grej. Det är inte alla som kommer med  heller. Denna gång bara 14 st vackra flickor. Lycka till min vännnnn...

Av Lisa Persson - 16 september 2008 11:00

Här skulle jag vilja bo ett tag.

Har nu haft kaffe gäster ute vid hönsen.*LER* Lena som äger hönsen var hit till mig och fick en massa blommor jag har grävt upp i landen. Sen kom Kickan och Johan också hit på fika. Så kul när vi träffas att nu bestämde vi attvi skulle gå till Lenas lamm i morgon och dricka kaffe och grilla korv. Visst låter det mysigt. Jag fick en inbjudan till en klass träff för oss som gick ur Rättviksskolan 1983(högstadiet). Det skulle bli på Hotell Daliecarlia i Tällberg den 8 nov. Å jag blev så ledsen för jag vill gå på detta men kan ju inte. För jag och Linda är den helgen på Älvsjömässan(HÄLSA) och ska ha föreläsningar och ha boksläppet där.Hoppas ni kan titta in till oss då och säga hej till oss. Kram till er så länge.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards