Alla inlägg under september 2008

Av Lisa Persson - 26 september 2008 07:25

Av Mamma Blå i dag.Här kommer den.

* 5 saker i min frys: Alltid massor av bär(just nu jordgubbar o hallon), kyckling, lax, grönsaker, köttfärs

 


* 5 saker i min garderob: kläder, skor, väskor, sovsäckar,lampfötter

 


*5 saker i min väska: Där har jag plånbok, nycklar, mobil, handkräm,läppstift

 



* 5 saker i mitt badrumsskåp: Tandtråd, tandkräm, ett bra hudvårds sätt,

parfymer och  hudlotioner

 


*5 saker i min bil: Har ingen bil just nu men det kommer. Då blir det en dvdspelare snygga solbrillor rattmuff sololja och hatt. (det blir en Cabb bil) *blink* Drömmer om enMini Cooper också. Du ser den bilen på bilden*fniss*


 Tack Mamma Blå....

 

I går efter middag kom det en mua i från Leksand och sminkade mig och Linda inför fotograferingen vi skulle göra för Solveigs Anna. Sen tog Stefan Westlund bilderna på oss och det gick både fort och bra. Fast jag inte gjort dett så många gånger ännu. Jag var helnöjd med fotograferingen. Nästa gång så kanske det blir ännu bättre. Jag har absolut inte lika lätt för detta som Linda har men hon har ju gjort det många många gånger mer än mig. Men det tillhör ju och att lära sig nya saker och utmaningar det med. Efter som jag varit så stor så har jag ju inte velat vara med på bild och sen mådde jag så dårligt i min kropp när jag hade gått ner 30kg. Jag har alltid varit hård i min hud och sen blev det slappt och hängit. Då blev det jätte jobbigt måste jag berätta. Det kommer mera om detta i boken snart.

Ni ska få se en ny kjolbild snart också. Vi tog den i går så inom en kort tid så ligger den här på hemsida.En ännu mera större skillnad än på kortet ni ser tidigare. Sen ringde det ett samtal i går eftermiddag som jag berättar om snart också. Är ni nyfikna nu?

Kram och ha en skön dag i dag// Lisa

 

Av Lisa Persson - 25 september 2008 11:07

Jag måste in och berätta att jag gått ner 45kg utan att opererat min magsäck.

Jag börjar förstå vilket arbete jag har gjort själv med att gå ner i vikt.

Och jag är så stolt över mig själv ska ni veta.

Jag ska ner 25kg till och det ska jag klara också så klart, men jag tar det  på längre sikt nu. Det går inte lika fort nu och jag måste säga att det är skönt också med dom blandade känslorna ang det. Vill ju inte tappa bort mig själv och sen vill jag njuta av det jag gör också så klart. Men lyft 45kg och tänk att jag har släpat runt på så mycket. HERRE GUD så DUKTIG jag är.

På bilden här så hade jag gått ner 30kg på 10 månader och var med i Expressen.


Nu ska jag ut och klippa gräset.

Kram från mig//LISA

Av Lisa Persson - 24 september 2008 07:20

Ja min dag i går/dag blev jätte bra. Jag han umgås med mina höns ett tag och även ecke fick springa ute en stund. Mamma ringde och var klar kl 08.00 sa hon, Ler stort visste att hon skulle ringa och säga det också vid 08.00 Vad bra mamma Mona kommer om 2 timmar. Hon är gullig min mamma. Bild på mamma och kusin Mona

Mamma och jag har en helt underbar kontakt i dag mot vad vi har haft för många år sedan. (10år) Hon är så gullig, hon ringer nästan varje dag och säger att hon älskar mig eller tycker att jag är så snäll mot henne. Sen har vi så kul tillsammans också när vi träffas. Vi åkte ut till min kusins sommar stuga och blir det ett par timmar och sen åker vi hem till min faster och hälsar på. Hon kunde inte komma ut till stugan. Vi fick många trevliga stunder tillsammans. Sen var jag och Linda till Solveigs Anna och prövade kläder till fotograferingen. Det ska bli så kul att få var med på detta också. Sen var vi och träffade en ny grupp och det var en trevlig kväll det också*LER*

Sen kollade jag min e-mail när jag kom hem och det var en trevlig förfrågan jag fick men kanske berättar jag om den senare i dag eller så säger jag i morgon om vad det är.*LER*

Kramar i från mig.

Av Lisa Persson - 23 september 2008 20:46

I går hade vi kurs med våran nya grupp och det vart bra och både jag och Linda och gruppen var förväntans fulla på detta. Allt kändes bra för oss två. Hoppas nu att vi kan dela med oss av detta nu och att dom andra lär sig att änvända rätt tankar nu och att dom även får en viktminksning. Då har dom gjort rätt.....

Det är så kul för både jag och Linda brinner igång att prata om detta.

så det vart det en sen kväll innan jag kom i säng. Sen i dag åkte jag ner och skulle göra klart våra listor på vuxenskolan. Blev kvar där ett tag och träffade på lite folk. Nadine ringde och ville bjuda mig och Marcus på middag innan dom åker tillbaka till Tyskland. Ja om vi kan äta vid 16.30 så hinner jag. För i kväll börjar den orgentaliska magdansen igen. Och det är den ända stunden jag hinner träffa dom och äta tillsammans innan dom drar.

När jag kom upp till dom så sa jag att Nadine du får följa med i kväll och vara med och dansa. Å vad kul sa hon. Och jag tyckte det också så vi han göra något mera innan hon åker tillbaka. Dansen är i 80 minuter i ett stäck utom 2 snabba vatten på fyllningar.Efter dansen så sa hon att det var mycket tuffaren än hon hade tänkt sig och mycket roligare var det också.

Sen hem och förbereda för morgondagen. Jag ska i väg med min mamma och min faster och min ena kusin Mona till deras sommar ställe och vara där ca 4 timmar innan jag ska i väg på nästa grej. Jag har gjort kycklingsallad med god fetaost i. Och sen stekt på kottletter till marcus så han kan bara värma i morgon. Har inte hunnit att umgås med mina hönor så mycket i dag. Ska gå upp tidigt i morgon och vara med dom en stund.

Nu hoppar jag in i duschen och jag jag önskar er en

GOD NATT OCH SOV GOTT ... KRAM Lisa


Av Lisa Persson - 22 september 2008 07:06

Ville bara dela med mig av lite skratt bara så hära.

Man ska skratt mycket i livet,blir mycket enklare då. En stund i allafall.

Jag menar inte att problemen försvinner pga skrattet men man känner sig lite lyckligare en stund när man skrattar.. Man är här och nu just då.

Ha en underbar dag i dag. // Kram från LIsa

Av Lisa Persson - 21 september 2008 13:31

Hejsan i detta fin vädret. Nu är jag bara in och laddar ner korten från i går och det jag har fixat vit trappen ut. Det är kort på varje sida om trappen. Bara börjat fixa till det lite.Mer kommer det att finnas senare men det blir nog mera ljuslycktor bara det går ett par veckor till. I går så skulle jag vara hemma och bara vara men så ringde Kickan och Jonas och ville att jag skulle komma upp till dom. Ja så klart kommer jag säger jag och tar en flaska rött med mig och går dit. På vägen dit ringer jag min svägerska My och min bror krister. Började prata med min bros dotter Emma. Hon är så go och glad när man ringer henne. Jag ringde och frågade om jag och Linda fick komma till dom i kungsängen och hälsa på dom nästa vecka. Det fick vi så klart, Jag ska ju träna på att åka till Stockholm pga min panikångest. Sist jag åkte ner till Stockholm var när Emma döptes(8år sen) och fick panik attack på vägen ner då. Jag sa inget till dom i bilen att jag fick det. Så har jag gjort hela 20år. Det kommer att stå mycket om det i min bok också. Men pga kursen så har jag lärt mig tänka bättre tankar om mig själv, där av pröva jag dom gammla sakerna jag kunde tidigare i mitt liv. Så skönt att känna att jag tar mera plats i mitt liv igen med dom sakerna. För jag kommer längre och längre ut i livet igen.

Ja tillbaka till Kickan och Jonas så spelade kicka gitare och jag och jonas sjöng så vackert med henne.*LER* Deras son Jocke spelade lite gitare för oss också. Sen bjöd Jonas på färsk röktböckling på macka. Det var så gott det fick mig att minnas tillbaka när jag var liten och pappa och olle rökte fisk. Man var ned kl 05.00 på morgonen och åkte båt ut på siljan och tog upp näten och man rensade fisk på bryggan och sen började röka dom. Det var härliga morgnar man hade. Tänker nu på marcus och hans kompisar som sover till 12 på dagen när dom är lediga. Men nu får man ju inte fiska med nät heller i siljan.Nu ska jag ut och städa hos mina djur, hönsen ruggar som bara den just nu och lägger inga ägg.

Hoppas ni har en lika härlig dag som mig.

SOLIGA KRAMAR FRÅN LISA

Av Lisa Persson - 21 september 2008 10:12

Skönhet är upplevelser Skönhet för mig är en vy av upplevelser, som när man ser Linda och Lisa, de strålar ikapp av glädje, självförtroende, ögonen tindrar....ja det är skönhet!
Skönhet kan även vara en färgglad larv, en fågel, ett fyrfota djur.
Skönhet är kärleken i naturen!

Kersthin - 2008-09-19 10:14


Tack tack alla för kommentarena på Falu kurirens hemsida. Men denna ovan var speciel tyckte jag. Tack goa Kersthin.


http://www.dt.se/opinion/tyck_till/article352001.ece?forumId=352001&mode=read

Av Lisa Persson - 20 september 2008 13:24

Hejsan på er!

I dag har vi varit i mora och shopat lite. Så kul så att hitta den man letar efter.

Jag hittade ett par skor och Linda ett par snygga jeans på solviegs Anna. Vi var också på Kaffestugan och åt tacotallriken där och träffade Maria som har det. Hon är en gammal kompis till mig och alltid lika kul att träffa henne är det. Hej Maria och tack för en trevlig stund.

Sen var vi in i lite olika affärer och gav dom lappar om våran bok. Det är så kul att träffa er alla för ni blir så glada för våran skull. Nu är det bara 4 veckor kvar till våran bok kommer ut. Så spännda att få se den klar. I går jobbade vi hemma hos mig ang kurserna och sen blev det att vi ska vara på Sörlinsbokhandel i Rättvik och sälja våran bok den sista oktober på Fredagen så kom och besök oss där då. Nu är det kanon väder ute så jag går ut nu och fixar lite. Kram på er allla.

PS: bilden är inte så bra men det är Linda och Lisa

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

gästbok


Skapa flashcards