Alla inlägg under augusti 2008

Av Lisa Persson - 7 augusti 2008 22:22

Är så trött att jag tänkte inte skriva något i dag men kände att jag inte kunde svika er som läser våran hem sida. I dag så har jag tagit lite sov morgon ända till klockan 9.00 Låg sen och läste och åt frukost i sängen medans jag såg på lite tv. En skön start blev det, sen in och väcka Marcus. Men han han upp innan jag kom in på hans rum. Jippi sa jag då *ler* det händer inte ofta han hinner upp men nu håller vi på att ställa om tiderna  med insulintet så det stämmer för honom tills han börjar skolan den 20/8. Marcus ska på lan i helgen så jag blir barn ledig, oj det var nog fel ord när han snart är 16 år*ler* jag blir själv hemma heter det kanske då. Jag var bjuden på en fest denna helg men den är fram flyttad till nästa helg så jag får se vad jag hittar på nu i stället. Men något händer det vet jag. Linda har varit hit i dag och vi har pratat om vad som ska hända i höst, och hon hade kläder hon växt ur som jag ska växa i nu till mig*ler*. Sen tog jag min hund kompis Joppe med mig på 11km promenad i dag i skogen. Sen hem och tvätta lite för hand för min tvättmaskin har gått sånder och kille som ska laga den kommer i början på nästa vecka*pust och stön* Hur fixade dom tvätten tidigare utan maskin. Jo klart jag vet det men vad bortskämda vi har blivit med en tvättmaskin känner jag nu. Skulle du vilja vara utan tvättmaskin?  Måste köpa mig en ny reflexväst också nu när det har blivt mörkt igen ute. Hoppas även att du har en på dig när du är ute på kvällen och går annars så införskaffar du en på engång. PS: Tänk på att inte dammsuga för ofta, dammtussarna är änglarnas tofflor,och du vill väl inte att dom ska frysa om fötterna.  Kram från mig "Lisa"


Av Lisa Persson - 7 augusti 2008 16:18

I Tisdags var jag till Leksand och fota vid Leksand kyrka och i går var jag och fota lite vid  Rättvik kyrka hihi och båda gångerna fotade vi lite goth bilder som det heter. Jag måste säga jag gillar stilen. Min sambo var också med igår och fotade lite för första gången. Jätte kul och göra lite saker ihop. Fotograf i Rättvik var Stefan Westlund och Fotograf i Leksand var Erik Risander. Jag hade även makeup artist i Tisdags som heter Erika Berström Leksand. Jätte roligt har det varit dessa dagar med alla som var inblandade. Och flera bilderna kommer upp på länken nedan http://www.modellbilder.se/portfolio.php?id=39595


Här under kommer ett litet smakprov på en bild från Rättvik

Av Lisa Persson - 6 augusti 2008 18:09

Skratt ja detta var något jag var tvungen att dela med mig till er.

Gissa om vi har haft trevligt i dag jag och Lena(min första sambo).

Vi har tagit in hö i dag som vi har haft på torkning.*ler* Skulle väl ha tagit kort på det också så har ni haft kul åt det med. Det var första gången för oss att ta reda på hö och vi har gjort vårat bästa. Visst gick det hö till spillo också i dag men men vi håller ju på att lärta oss om detta. Små bönderna som vi är. 

Första och största lasset blev i hästfinkan och resten kom hon och hämtade som ni ser på bilden. *ASGARV* Vi har så kul ihop ska ni veta. Och jag är så glad för jag slapp åka med på detta lass. I dag har jag varit ute och gått 8km och det gick fort men tung i benen var jag i dag. Har gått ut hårt igen.

I kväll så kommer Mange och Nadine ner till mig och vi ska spela kort.

Vi spelade jätte mycket kort förra året när hon bodde här, så när hon kommer på besök hit till Swedala så måste vi har lite spel kvällar igen.

Ja jag måste berätta att Marcus håller på att bära in sista 3 kubiken ved vi har haft på torkning. Bra va?

Önskar er också en trevlig kväll // Lisa

Av Lisa Persson - 5 augusti 2008 19:58

I dag har jag först cyklat 6km sen har jag gått 1mil i dag  och jag är så nöjd med min dag ska ni veta. Det är så skönt att gå i skogen tycker jag. Sen hem och släppte ut ecke lite i trädgården. Har plockat in lite grönsaker i från trägården också i dag så stolt så över att det växer bra hos mig. ler Ska duscha nu och sen ut och plocka svartavinbär som jag ska göra saft på med citron i. Det är så gott och kul att göra sådant själv och sen att ge bort sånt uppskattas mycket av mina vänner. Vi byter lite med varandar *ler* jag får saker nu också som saft och sylt och marmelad av mina vänner som dom gör till mig. Jag längtar så för att gå ut och plocka trattkantareller snart. Då myser jag i skogen. Och så har jag med mig äggmackor då och kaffe fint fint är det.

Nu hoppar jag in i duschen. kram Lisa

Av Lisa Persson - 4 augusti 2008 11:13

Ja nu har jag varit ner till Rättvik och träffas min samtalsterapeutern Lena Bolik och fått akupunktur i öronen. I dag är det 1 år sedan jag slutade helt med min antidepresiva medicin som jag hade då ätit i 7 år pga min panikångest. Gissa om jag är lycklig för detta. Sa till Lena i dag kommer du ihåg var orolig jag var när jag skulle sluta med medicinen. Satt och sa till henne att om jag känner att det blir jobbigt och min panik ångest kommer tillbaka igen så börjar jag äta dom på en gång. Och visst har tanken kommit ibland men inte längre som tur är. Inte helt fri i från panikångesten men på en mycket bättre väg nu och det beror mycket på min själv känsla till mig själv. Akupunkturen får jag för att få en bättre balans i mig själv efter jag slutade med medicinen. Och jag kan säga att det har hjälpt mig oroligt mycke. Får det tillsammans med samtal. Och visst kan det göra ont ibland när Lena sätter dom i mina öron. Men mycket beror det på att jag är stressad eller inte andas ner i magen.

Ska ut och gå 9km nu. Ha en bra dag nu önskar jag dig.. Lisa

Det blev 15 200 steg i dag.

Av Lisa Persson - 3 augusti 2008 22:04

Ja nu är han på plats igen hemma med mamma*ler*

Blev så glad när han kom innan för dörrarna.

Han satt och berättade hur han har haft det och det var kul att höra allt som hänt. Vi käkade middag och sen gick jag och la mig en stund.

Kände hur jag skulle vilja gå ut men samtidigt så tog det emot för det spöregnade ute. Men då tog jag tag i det på en gång och klädde på mig och gick ut för att gå 9km. Det var skönt ute och jag gillar annars att gå när det regnade men jag var så trött i dag. Och jag hade bestämt mig för att ta tag i biten att börja gå ut och gå igen men i morgon. Nä du Lisa sa jag till mig själv UT OCH GÅ NU. Så nöjd jag var när jag kom hem igen efter turen. Nu ska det gås 9km varje dag igen.Jag tände en brasa i kakelugnen och en massa ljus i rummet och duschade och satt på mig morgonrocken och tog en kopp te. Ja då var Marcus kompisar här igen.*ler*

Jag gick in på hans rum och hälsade på grabbarna och dom var bara 8st där inne. ler. Och bara lukten på alla powerking var i rummet igen plus killdoften och alla godis påsar. *skratt*  Ja nu är det som det ska igen.

Hoppas det är bra väder i morgon men annars så ska jag gå endå så klart.

I dag blev det 12 100 steg på räknaren.

sov gott nu alla mina vänner

Av Lisa Persson - 3 augusti 2008 12:43

Ja ha nu ska jag skriva om går kvällen.

Det var en mycket trevlig kväll med Fredrik,Marie,Jan,Iris,Teddi,Manne och Jossan. Vi skulle ha en grillafton ute men fick tyvärrrrr säger jag,sitta inne pga ett så dårligt väder. Men grillade gjorde Jan ute endå. Han fixade helt underbara rebensspjäll. Det dracks en hel del goda saker till detta också. Och jag skratta så jag hade ont i magen och i munnen. I mellanåt så satt jag och tänkte på alla samtal vi hade runt bordet tillsammans, i vilka inlägg jag skulle få här på sidan eller bara starta diskutioner.*SKRATT* Fredik var en mycket trevlig kille och han kunde underhålla oss alla till ett glatt humör till kl 03.30 i morsse.Sitter nu och tänker tillbaka vilka härliga och roliga samtal vi hade. ja förutom skytte tittandet.*skratt* men jag lärde mig lite av det också så jag förkastar det inte heller. ler. Alla killar runt bordet tävlade i skytte där av filmen. Idag trött och känner mig lite sliten.ler ibland kostar det att ligga på topp. I dag kommer äntligen min underbara son hem .

Han har inte varit hemma på en vecka nu, och han är nog trött och sliten och haft en trevlig vecka med grabbarna i rättvik.

Det har regnat nu så mycket att jag trodde min kanin "ecke" skaffat sig en ny frisyr under natten. tog in honom och torkade honom i en härlig frote handduk. Gissa om han myste i mitt knä. Ja nu ska jag ta lite kaffe och läsa klart min bok och sen fixa lite mat till mig och marcus tills han kommer hem.

Och jag ska gå senare upp till Marie och Jan och dom andra sen och hämta mina saker som jag har kvar där. Manne körde mig hem på moppen i natt. Tack för det Manne Ollas. Och tack Fredik för en mycket trevlig kväll.

Av Lisa Persson - 2 augusti 2008 17:53

Hej och hå.

Nu är jag hemma efter att ha bott i husvagnen i en vecka. Men skönt de å som en liten semester. Jag har 3 par skor som jag bara älskar. Träskor skratt. Ett par svart och ett par röda och så dessa som jag har tagir kort på nedan turkosa. Regnet öser ner just nu och jag funderar att gå på parken i kväll och ta en dans i mina nya träskor. Har jobbat idag också i klädbutiken. Och jag storm trivs. Så roligt att träffa gada männikor och göra dom glada.


Nu ska jag göra mig i ordning så ha de gott

Intresse av skona ? maila Linda bara

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards